Gigt

Gigt er en kronisk lidelse. Den kan ikke kurreres af laserterapi, men behandlingen virker smertelindrende da den bekæmper inflammation og øger immunforsvaret i området.

+
Læs mere om din behandling

Gigt er en autoimmun lidelse og i Danmark levet ca. hver 8. med sygdommen!

Gigt dækker over 200 diagnoser. Mange tror, at det kun er ældre mennesker, der får gigt. Men gigt ses også hos yngre mennesker og børn.

Fælles for næsten alle gigt sygdomme er smerter i led, ryg og muskler. 

De typiske lidelser er slidgigt (Artrose), ryglidelser og leddegigt (Reumatoid Artrit)

 

Gigt kan desværre ikke kureres, men den rette behandling kan mindske symptomerne og i mange tilfælde hæmme sygdommens udvikling.

 

 

Du kan også selv gøre meget for at få det bedre, f.eks. ved at have fokus på træning, kost og vægt eller på håndtering gennem for eksempel mindfulness kursus.

 

Til afhjælpning af smerter anbefales laserterapi, da den nedsætter hævelse i hænder, håndled, knæ eller andre steder. Dermed lindres smerterne og livskvaliteten øges.

Desuden virker laserterapi også på muskelspændinger, da det jo ikke er unormalt at disse kommer oveni, da smerter ofte medfører forkerte bevægelses mønstre og der kompenseres ved fysiske aktivitet.

PRISER

Behandling Gigalaser 

Tid 30 min
Pris 350,- kr.

Behandling suppleret med blid massage;  Combimassage med giga

Tid 50 min
Pris 550,- kr.

 

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!