top of page

Velkommen til 
Kropsterapi

Kropsterapi

BALANCE I NERVESYSTEMET

Det er ikke ualmindeligt at problemer og ubalancer i kroppen, som ikke går væk ved hjælp af behandling af muskler og skelet har en sammenhæng med nogle dybere liggende mønstrer. 

Kroppen lyver ikke og den kan desværre ikke snydes uanset hvor meget vi prøver, at undertrykke ubehagelige følelser.

Det kan være en uforløst konflikt, en omvæltning der lige er sket i dit liv eller gamle dårlige oplevelser, stress, bekymringer osv.? 

Genkender du følelsen af vrede, sorg, lavt selvværd, stress, afvisning, manglende omsorg, anerkendelse eller andet? 

Prøv kropsterapi til forløsning af følelser der bare æder din energi og overskud. 

Herunder kan du læser mere om de forskellige typer af kropsterapi. Find den der passer dig. 

Back Massage.jpg

Samtale 

PSYKOTERAPI

En kropsterapi vil give anledning og åbne op for traumer eller bekymringer. 
Når du bliver bevidst om det der udfordre dig og begrænser dig i hverdagen, vil du også oplev en større frihed både fysisk og mentalt. 
Undervejs klarlægge vi nogle af de psykologiske mønstre der relaterer sig til kroppen og på denne måde vil du opleve en forløsning af indre psykologiske konflikter. 

Det kan være nødvendigt med supplerende samtaler, hvor det er muligt, at gå i dybden og booste dit selvværd og dine ressourcer. Her har du mulighed for at supplere med psykoterapeutiske samtaler. 

Anne-Mette Balsgaard.jpg

Kropsterapi

MED KRANIO SAKRAL TERAPI

Der findes alle mulige former for kropsterapeuter og hos Anne-Mette har kropsterapien rødder i Kranio-sakral terapien. 

 

Denne tilgang er en blid og skånsom behandling for kroppen, og er velegnet til mange forskellige problematikker. 

Kropsterapi er en meget dyb behandlingsform, hvor vi tager udgangspunkt i alle kroppens forskellige systemer med en holistiske tilgang.

En grundig lægeeksermineret kropsterapi, hvor der arbejdes med massageteknikker, ledfrigørelse, kranio sakral terapi og zonepunkter.

Kropsterapi

NEURO PSYKOTERAPI

I Neuro systemisk terapi anvender jeg min lange erfaring og uddannelse indenfor de systemer der arbejder med nervesystemet. Både fysisk og følelsesmæssigt men også med NLP - hjernens sprog. Altså den psykoterapeutiske tilgang.

Det neurologiske system regulerer vores kropsfunktioner.

Sprogsstrukturen styrer, den måde vi kommunikerer med andre mennesker. Programmering er vores måde at fortolke omgivelserne på som styrer vores handlinger og adfærd i hverdagen.

 

Terapien beskriver således fundamentale dynamikker mellem sind og krop. Vi arbejder med den måde din krop husker traumer og belastninger. Men også at den husker dine ressourcer. 

En frigørende kropsterapi hvor der anvendes en kombination af massageteknikker, ledfrigørelse, akupressur, kranio sakral terapi,  zonepunkter, Traumefrigørelse teknikker mm. 

 

Susanne Østergaard.jpg

Olie Kropsterapi

OLIE TERAPI OG PSYKOTERAPI

Susanne er uddannet psykoterapeut og bruger olie-kropsterapi til at behandle både fysiske og psykiske symptomer, ud fra at både krop og sind påvirker hinanden. 

Behandlingen starter med en forsamtale hvor de essentielle olier vælges nøje i samarbejde med dig og din udfordring. 

Olierne påvirker det limbiske system i hjernen som styrer dine føleser og humør. Når du dufter til olierne går der kun få sekunder før molekylerne er registeret af hjernen. 

Når vi anvender dem i behandlingen vil de påvirke din sindsstemning. Vi kalder også behandlingen som er en kombination af blid massage og blide tryk, den tavse terapi. 

 

Desuden virker olierne også fysisk mod inflammation og lettere smerter. Der er især fokus på at aktiverer ​kroppens energisystem og behandlingen sætter automatisk gang i kroppens egne selvhelbredende processer ved at skabe balance i nervesystemet. 

Kan suppleres med NADA og psykoterapeutisk samtale. 

bottom of page