top of page

Mere om  
LASER TERAPI

Laserterapi 

RESTITITION OP TIL 70 %
HURTIGERE

Ethvert problem i kroppen, akut eller kronisk, er karakteriseret ved en nedsat produktion af ATP (Adenosin Tri Phosfat), som cellen forbrænder under udførelse af alle sine opgaver.

ATP er derfor nødvendigt for, at cellerne kan fungere optimalt. Vore celler behøver ATP akkurat som en bil behøver brændstof for at kunne køre.

Ved at give laser terapi øges produktionen af ATP og kroppens bliver i stand til at lave opdeling. 

 

gigalaser-ergomazone.jpg

Betændelse 

MELLEMØRER & BIHULER

Biostimulerende laserterapi tilfører cellerne energi så de kan bekæmpe betændelsestilstanden. Hævelsen af slimhinderne fortager sig og der bliver skabt afløb fra de tillukkede hulrum. 

Allergi

STYRKER IMMUNFORSVARET

Laser terapi stimulerer vores celler og får dem til at producere mere af den energi, som de har brug for til at sikre et velfungerende immunsystem. Cellerne styrkes til ikke at tage fejl af allergener og ikke få kroppen til at reagere mod dem. Hele processen får reaktionen til at falde til ro, de hævede og irriterede slimhinder fortager sig.

 

Den allergiske reaktion blive mindre og nogle oplever, at der går længere i mellem anfaldene.

Vi anbefaler 3 – 5 behandlinger 

Inflammation

ØGER BLODGENNEMSTRØMNIGEN

I særlige tilfælde vil vi foreslå dig, at kombinerer din behandlingen med laser terapi, da det effektivt øger blod gennemstømningen til vævet samt mobiliserer immunforsvaret.

Desuden har Laer terapi en antiinflammatorisk effekt og mindsker hævelse og anbefales derfor til forstuvninger, fibersprængninger, piskesmæld eller andre skader i nakke eller ryg.

bottom of page