top of page

ARVÆVS BEHANDLING

Ved arvæv efter skader og operation ses en forringet glideevne mellem de forskellige hudlag. Med manuel arvævsbehandling og laserterapi kan dit arvæv blive mindre og pænere.

+
Læs mere om din behandling

Ved arvæv efter skader og operation ses en forringet glideevne mellem de forskellige hudlag.

Det er vigtigt at få behandlet bindevævet for at undgå adhærencer, hvor arvævet er groet sammen med underliggende lag som ligamenter, sener/seneskeder og/eller muskler, og hermed forhindre en nedsat bevægelighed.

 

Ved brystkræft kan arvævsbehandling nedsætte de Post-operative gener i det opererede område samt i skulder og arm, som i mange tilfælde ender med at være invaliderende og behandlingskrævende på grund af lymfødem og nerveafklemning. (se mere under stråleskader)

 

Laserterapi kan med fordel anbefales lige efter operation, da det nedsætter hævelsen og dermed sikre en hurtigere og naturlig heling af bindevævet samt nedsætter risikoen for adhærencer.

Efter opheling/ eller ved senkomplikationer anbefales manuel arvævsbehandling og laserterapi for at styrkes bindevævet til organisering i paralelle strøg og øge mobiliteten.

PRISER

Behandling Gigalser

Tid 30 min
Pris 350,- kr.

Arvævsbehandling inklusiv Giga; Manuel Terapi

Tid 50 min
Pris 600,- kr.

Arvævsbehandling (uden gigalaser); Manuel Terapi

Tid 50 min

Pris 500,- kr.

Primær behandler: Helle

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page