top of page

BINDEVÆVS BEHANDLING - MFR

Dybdegående behandling af vævet der aktiverer lymfesystemet og udskillelsen affaldsstoffer.

MFR - MyoFascial Release Therapy

Bindevævs behandling er en målrettet dybdegående behandling af vævet i de mellemste og dybe lag i huden (læderhud og underhud), ligamenterne og den levende hinde, der dækker knoglerne.

Behandlingen påvirker det autonome nervesystem, der er ansvarligt for reguleringen af forandringer i tilstanden mellem spænding og afslapning i hele kroppen, både spændinger i muskelsystemet og reguleringen af de indre organers funktion.

 

Behandlingen aktiverer lymfesystemet og udskillelsen af affaldsstofferne fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led der er årsag til ubalancen i din krop.

 

Mangel på bevægelse over længere tid, fysisk og psykisk chok, arvæv som følge af skader eller operation, stress og negative følelser, som irritation og bekymringer frigør hormoner i blodet, som påvirker bindevævet på en negativ måde og giver ubalancer i kroppen, der kan udvikle sig til sygdomme.

 

Affaldsstoffer, fedt og negative følelser der har ophobet sig i bindevævet, kan medføre symptomer som fx hovedpine, migræne, dårligt kredsløb - ødemer, muskelspændinger, rygsmerter, cellulitis og kronisk træthed.

 

Med bindevævsbehandlingen øger vi blodgennemstrømningen til vævet, løsner og udskiller affaldsstofferne så bindevævet igen kan få til ført næring og genvinde sin elasticitet og ikke mindst vil du opleve en øget energi og velvære.

 

Bindevævsmassagen udføres ved hjælp af sugekopper, rulning, strækning, lette tryk samt triggerpunkt behandling og den afsluttes altid med blide og afslappende massagestrøg.

 

Fokus på ryg, arme, mave, baller og ben

Man kan forvente blå mærker

PRISER

Behandling MFR - MyoFascial Release

Tid 80 min
Pris 675,- kr.

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page