top of page

SENSITIV ANSIGTS BEHANDLING

Beroliger og lindrer huden. Gigalaser mod sart og irriteret hud/eksem og udslæt.

+
Sensitiv hud pleje

Afrensning med en lækker blød form der er skånsom for huden. Herefter massage og behandling. 

Først en afrens med den skånsomme produkter til den sensitive hud hviler. Den indeholder olivenolie, aleo vera og provitamin B5  som renser og genopfrisker huden.

Massage med en ren koncentreret olie af oliven, jojoba og argan som tilfører maximal pleje til din hud. Ud over at tilfører fugt beskytter denne olie cellerne mod oxidative stress og stimulerer den naturlige produktion af collagen og elastin.

Gigalaser 23 min. mobiliserer immunforsvaret og opheling af huden. Udtørrer eksem og udslæt.


Den intensive Creme Maske indeholdende olivenolie, rød grape, Q10, avokado olie, vitamin E, sesam olie, jojoba olie og provitamin B5 har en øjblikkelig afbalancering af en dehydreret hud. Den styrker hudens naturlige forsvar mod udtørring og genopretter hudens strukture og glans. 

Pro-vitamin B5 blødgøre og beroliger huden, lindre irritation og efterlader huden så den føles strålende og fløjlsagtig at røre ved.

 

En dejlig oplevelse, hvor laser behandlingen og ansigtsprodukterne giver et strålende resultat.
Behandlingen kan med fordel bruges som opstart til målrettet hudpleje.

 

PRISER

Behandling ansigtsbehandling 50 min 

Varighed 50 min. 
Pris 550,- kr.

Ved køb af et Sensitiv hudpleje forløb over 14 dage, med 2 ansigtsbehandlinger inkl. laser + 3 gigalaser indimellem, kr. 2100,-.  få den plejende og fugtgivende crememaske med i prisen og brug den som din dagcreme.  (i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at gentage behandlingsforløbet)

  

Primær behandler: Kosmetolog Mia Blaabjerg Haahr

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page