top of page

ACNE ANSIGTSBEHANDLING

Renser og genopfrisker huden. Med gigalaser til udslettelse af acne og fedtet hud.

+
Acne behandling

Effektiv behandling af acne og fedtet hud.

 

Aromavask, Afrensning og en foam-massage.
En foam indeholdende olivenolie og aleo vera. Renser i dybden og fjerner alle døde hudceller, og snavs i dybden.

 

 

Acne er en meget almindelig hudlidelse og opstår hovedsageligt på grund af hormonel ubalance.  Dette være sig blandt andet på grund af teenagealderen, menstruation, graviditet, overgangsalderen, et højt indtag af medicin eller stress.

Acne rammer næsten alle unge. Kønshormonet androgen stimulerer talgkirtlerne til en øget produktion af hudfedt. Når produktionen af hudfedt øges, forsnævres talgkirtlernes udførselsgange så hudfedtet får svært ved at komme ud. Alligevel forsætter produktionen uanfægtet.

Bumserne opstår på grund af bakterier, der lever af hudfedt. Under nedbrydningen af hudfedtet dannes der affaldsstoffer og fedtsyrer, som irriterer talgkirtlen, så der opstår betændelse i den. Huden bliver rød og øm i området rundt om talgkirtlen og der dannes en hård ”knude” i huden som udvikler sig til den egentlige bums der indeholder nedbrudt hudfedt.        

 

Laser terapi tilfører energi til cellerne og genopretter den normale talg- produktion og modvirker forsnævring af talgkirtlens åbning. Laserlyset sikre at bakterierne bekæmpes så der ikke udvikles bumser.

 

Har du først fået ar er det aldrig for sent at få laser for en pænere hud.

Gigalaser 23 min. mobiliserer immunforsvaret og stimulere den naturlige opheling af huden. 

Antallet af behandlinger afhænger af omfanget.


Kan med fordel suppleres med hjemmebehandling med vores produkter mellem behandlingerne. Vores Produkter er uden parabener og parfume. Kosmetologen vil vejlede i forhold til egnede produkter. 

 

PRISER

Behandling Ansigts behandling

Varighed 50 min. 
Pris 550,- kr.

Ved køb af acne ekraserende forløb over 3-4 uger får du tre ansigtsbehandlinger inklusiv laser + 6 gigalaser kr. 3200,-. Spar 600,- kr.

 

Primær behandler: Kosmetolog Mia Blaabjerg Haahr

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page