ZONETERAPI

Gennem behandling af reflekszoner på fødderne øges blod- og lymfekredsløbet til de korresponderende organer eller kropsdele. Behandlingen er meget afslappende.

+
Læs mere om din behandling

Gennem behandling af reflekszoner på fødderne øges blod- og lymfekredsløbet til de korresponderende organer eller kropsdele. Kroppens udskillelse af affaldsstoffer styrkes.


Når reflekszonen behandles starter en impuls i nervebanen som løber omkring hjernen og ud til det vævsområde som svare til reflekszonen. Signalerne fra nerverne får vævsstrukturerne til at afslappes og fører til en åbning af kapillærerne. Herved opnås en øget blodtilførsel, ilt og næringsstoffer til cellerne i området. Samtidig øges transporten af affaldsstoffer væk fra området.


Zoneterapi er med til at skabe/ opretholde balance i kroppen. Det er en effektiv og blid behandling til smertelindring, fx. ved kroniske sygdomme, da det stimulerer kroppens produktion af endorfiner og enkeafalin.


Zoneterapi stabiliserer det autonome nervesystem. Der frigives antistress hormoner som har en vigtig betydning for vores krops evne til at helbrede sig selv og undgå eller bekæmpe sygdom.


Behandlingen er meget afslappende og starter med massage af underben, fødder samt løsning af fodrodsknoglerne. Herefter zoneterapi af alle systemerne. 


Efter behandlingen er det vigtigt at drikke rigeligt. Der kan opleves træthed og influenzalignende symptomer, da kroppen arbejder for at udrense affaldsstoffer.

PRISER

Behandling Zoneterapi  

Varighed 50 min. 
Pris 500,- kr.

som Tillægsbehandling til en basisbehandling

Varighed 30 min. 
Pris + 175,- kr.

 

Primær behandler: Helle, Michael

Bemærk vi har kurser i zoneterapi reflexzoner. Du kan ikke få dækket ved forsikringen. 

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!