TILLÆGS BEHANDLING

Du kan med fordel vælge at booke en tillægsbehandling sammen med din basis behandling - og spare penge. 

+
Har du brug for mere tid?

Du kan med fordel vælge en tillægsbehandling og spare penge.

 

Med din tillægsbehandling kan du vælge, at du vil have ekstra massage af enten dine arme eller dine ben eller for eksempel din nakke/kraniekant -  for eksempel til din Combimassage, hvis det er din valgte basisbehandling. 

Du kan også vælge imellem zoneterapi, ansigtsmassage, kranio sakral terapi i din tillægsbehandling. Her skal du dog være opmærksom på, at du altid vil betale for den dyreste behandling som din basisbehandling.

Behandlingen vil altid være grundig, men aldrig så dybdegående, som når behandlingen varer 50 min.

 

Kan bestemt anbefales, da en tillægsbehandling altid vil give din basisbehandling lidt mere luksus og den vil give dig en afslutning med ekstra mulighed for at stresse af og synke ned i dyb afslapning.

  

(Bemærk venligst at Tillægsbehandlinger er tiltænkt som et billigt supplement til en i forvejen valgt basis behandling, hvilket betyder at du desværre ikke kan booke en tillægsbehandling alene. Du kan ikke få laserterapi i en tillægsbehandling)

PRISER

Behandling Tillægsbehandling 

Tid 30 min
Pris 175,- kr.

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!