top of page

GRAVIDITETS BEHANDLING

Massage under graviditeten er en helt fantastisk oplevelse for den vordende mor. Den afslappende behandling er både god for krop og sjæl – og ikke mindst for barnet.

+
Graviditetsmassage

Under graviditeten hvor vægten på maven øges, ændres kropsholdningen og der er en øget belastning led og muskler som skal arbejde hårdere. Ledbånd og ligamenter bliver løsere, hvilket kan give ømhed og smerter omkring forskellige led fx i bækken og lænderegionen.

Gennem massagen sikres en øget blodgennemstrømning i vævet så affaldsstofferne bedre transporteres væk. Musklerne afspændes og eventuelle smerter i og omkring leddene lindres.

 

Du kan have god gavn af graviditetsmassage hvis du er træt i lænd, har spændinger i ryg, skuldre /nakke evt. med hovedpine eller for eksempel smerter i knæ og fødder.

Vælg en manuel terapi – massage af primært hele ryg fra lænd til kraniekant, eller hvis der skal være lidt ekstra wellness, prøv en helkropsmassage – med eller uden sten.

Hvis du har bækkenløsning, bækken-/lændesmerter kan du med fordel vælge Manuel Terapi/ fysioterapi som mere målrettet behandling heraf. 

 

Graviditets massage kan med fordel kombineres med zoneterapi, da zoneterapi kan afhjælpe gener som kvalme, forstoppelse, urinvejsproblemer, ryg og bækkenproblemer. Zoneterapi skader ikke dit barn men øger derimod blodgennemstrømningen, tilførelsen af ilt og næringsstoffer til barnet.

Desuden er det en skøn behandling til de trætte fødder og behandlingen vil give fornyet energi. 
 
Du kan vælge at ligge på maven, på siden og på ryggen under behandlingen. Det er meget individuelt hvad man har det bedst med.

PRISER

Behandling Manuel Terapi 

Tid 50 min
Pris 500,- kr.

Manuel Terapi / Fysioterapi

Tid 50 min

Pris 500,- kr

Helkropsmassage 80 min
Pris 625,- kr.

Helkrops hotstonesmassage 80 min.
Pris 695,-

Hvis der ønskes Zoneterapi kan dette lægges ind i behandlingen som 10 min. Afslutning eller som tillægsbehandling 30 min til 175,- kr. ( du betaler dog for den dyreste basis behandling)

 

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page