top of page

ERGONOMI

Ergomazone tilbyder flere former for ergonomi vejledning. få en gennemgang af kontorarbejdspladsen med vejledning i korrekte arbejdsstillinger efter gældende retningslinjer.

+
Ergonomi vejledning

Ergomazone kan tilbyde din virksomhed et ergonomi check.

 

Gennem en individuel samtale med den enkelte medarbejder laves en gennemgang af kontor arbejdspladsen med en vejledning om korrekte arbejdsstillinger ud fra de gældende retningslinjer på området.

Efter ønske kan Ergomazone tilbyde forslag om hensigtsmæssig indretning af selve kontormiljøet. Forslaget er tilpasset virksomhedens behov og miljø, og kan indeholde forslag om indretning, belysning, møbler mv. indenfor et aftalt budget.

 

Ergomazone tilbyder desuden opfølgning i form af en mailpakke med retningslinjer for indretning af skærmarbejdspladser. Pakken består af flere enkelte mails der sendes til de tilmeldte over en til to uger. Hver mails guider medarbejderen på en sjov og enkelt måde til at få lavet de individuelle indstillinger af fx. bord, stol, placering af pc mv. 
 

PRISER

Pris pr. time 750,- kr. inkl. Moms 

Pris 750,- kr pr. påbegyndt time + kørsel

Rapport time pris 718,- kr. max 3 timer pr. vurderede arbejdspladsstation.

(ETF´s vejledende takst om konsulenthonorar)

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page