top of page
Manuel terapi og massage med god tid, Ergomazone

SPÆDBARNS BEHANDLING

Behandlinger til spædbørn indenfor de første leveuger forebygger kolik og andre efterfødselskomplikationer. En god start på livet!

+
Børne behandlinger

Når det nyfødte barn får en behandling i løbet af de første 14 dage kan du forebygge risikoen for kolik ved hjælp af zoneterapi. 

Hos nogle børn er tarmsystemet ikke helt modent til at fordøje modermælken og der kan gå noget tid inden tarmbakterier og fordøjelsessafter fungere som de skal. Der dannes ekstra meget luft som klemmer i maven og barnet kan få mavekramper og blive helt utrøstelig.

Med zoneterapi kan du styrke barnets immunforsvar, sætte gang i fordøjelsen og skabe trivsel og velbehag for dit barn.

De fleste spædbørn kan godt lide at få zoneterapi og reagerer som oftest med træthed efter behandlingen. Dog er der også tilfælde hvor barnet reagerer med uro og gråd under og efter behandlingen. 

 

Hovedsagelig behandles zonerne for fordøjelsessystemet, ryg og nakke, nervesystem og luftvejene.

Samtidig tjekkes at der ikke er skævheder og fejlstillinger i rygsøjlen og ved sacroiliacaleddet, hvilke ikke er ualmindelige gener opstået under fødslen. Nakken og ryggen kan have fået en hård fart under fødslen, også under kejsersnit.

Med kranio sakralterapi og blid triggerpoints massage frigives eventuelle spændinger i musklerne, som er medvirkende til en fastlåsning af leddet i en forkert position. I enkelte tilfælde vil vi henvise dig videre til en kiropraktor, der kan rette op på udtalte skævheder så dit barn ikke får problemer med sit bevægeapparat senere i udviklingen fx når det skal til at ligge på maven, kravle eller gå. Motoriske problemer kan senere give problemer med koncentration og indlæring.

 

Hvis du allerede har et barn der tydeligt ked af det eller græder når det skal sove, ligge på maven eller hvis dit barn kun vil dreje hovedet til den samme side, kan det være et tegn på at der er noget galt i ryghvirvlerne og/eller i bækkenleddet.

 

 

Efter behandlingen kan der komme ekstra gang i maven med luft og afføring. Det er typisk børn der har meget ondt der reagere kraftigt på behandlingen og et udtryk for at tarmsystemet nu arbejder. Det går over igen og i langt de fleste tilfælde bliver generne mindsket.

Som forældre kan du holde øje med effekten ved at observere varigheden af barnets grådanfald, intensiteten af gråden samt hvor let det er at trøste.

 

 

Som nybagt forældre kan man opleve at mange, af god mening, kommer med gode råd. Når I kommer til behandling vil jeg også give jer råd og vejledning i forhold til jeres barns problematik. Men det er vigtigt at huske at I som forældre, kender jeres barn bedst og kun skal bruge de råd der fungere for jer og jeres barn.

 

Vi booker altid 30 minutter, så der ro og god tid til behandlingen. Selve behandlingen varer typisk 10-15 minutter. I de fleste tilfælde anbefales 3 behandlinger med ca. 6/7 dages mellemrum. Nogle tilfælde 5 behandlinger med kun 5 dages mellemrum. 

 

Uanset om dit barn har komplikationer eller ej er en børnebehandling altid en god start på livet!

PRISER

Behandling 
Børnebehandling 0- 3 år

Tid 10-30 minutter
Pris 350,- kr.
 

Primær behandler: Helle

Bemærk vi er er uddannet baby terapeuter med kurser I zoneterapi og kranie sakral.

Du kan ikke få dækket ved forsikringen

Hvad siger kunderne om Ergomazone

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page