SKULDER SMERTER

Smerter i og omkring skulderleddet med nedsat bevægelighed afhjælpes med laserterapi og massage. Laser Terapi reducere hævelse og bekæmper inflammation og opheler eventuelle overrivninger i senerne med op 75% hurtigere.

+
Læs mere om din behandling

Ved skulder skader ses ofte rotatorcuff syndrom og frossen skulder.

Rotatorcuff er betegnelsen for fire muskler (m. supraspinatus,  m. infraspinatus, m. teres minor og m. subscapularis),der alle har sit udspring fra forsiden eller bagsiden til skulderbladet og fæster på udsiden af overarmsknoglen. Musklernes fælles opgave er at rotere armen udad samt opad samt at stabilisere skulderleddet. Alle musklerne smalner ind og bliver til en sene, der fæstner på overarmsknoglen.

 

Der kan opstå en betændelsestilstand i enkelte eller samtlige musklesener som følge af irritation efter langvarig overbelastning, der medfører nedsat blodcirkulation i senen og svækket senevæv (tendinose).

Den vedvarende slitage på sener og muskler kan give en svaghed, og øger risikoen for at der opstår en rift eller overrivningøger. Samtidig kan supraspinatus senen også komme i klemme under ydre/øvre del af skulderbladet (akromion). 

Pludselig skade kan også opstå typisk ved sportsudøvelse eller ved fald ned på skulderen.

 

Behandlingen bør igangsættes hurtigst mulig for at undgå degeneration eller bristning af senen.

Der igangsættes genoptræning/vejledes om brug af armen inden for smertegrænsen, så yderligere irritation af senen ikke forlænger lidelsen.

 

Frossen skulder skyldes en kraftig irritation i ledkapslen omkring skulderen efter overbelastning eller skade på skulderleddet. Den nedsatte bevægelighed skyldes at ledkapslen skrumper og bliver for stram og samtidig kommer der nogle sammenvoksninger i leddet.

Først kommer smerter i skulderen, efterfølgende bevægeindskrænkning og til sidst langsom genvinding af bevægeligheden. 

Mange har betydelige smerter i hvile og om natten og de kan ikke ligge på den smertende skulder. Smerterne sidder i skulderen og på ydersiden af overarmen, med udstråling til underarmen i udtalte tilfælde. Tilstanden medfører også stærkt nedsat bevægelighed i skulderen. Der kan være problemer med at tage tøj på og med at løfte armen over skulderhøjde.

Forløbet kan vare 1-2 år. Ubehandlet er der fare for at den bliver kronisk.

 

Behandling med gigalaser afhjælper inflammationen/irritation og reducerer hævelsen af supraspinatussenen. Laserterapi øger blodgennemstrømningen til musklerne og har en opheling af bristninger i senerne med op til 75% hurtigere. Massage af musklerne øger blodgennemstrømningen og løsner infiltrationer samt sikrer at nerverne ikke afklemmes.

Manuel Terapi - INS behandling bør overvejes da smerter i skulderen kan skyldes ubalancer i organer eller invendige strukture!

PRISER

Behandling Gigalaser 

Varighed 30 min. 
Pris 350,- kr.

Combi Behandling inklusiv Gigalaser  
Varighed 50 min. 
Pris 550,- kr.

Manuel Terapi 

varighed 50 min

Pris 500 kr. 

Inkulsiv Laser 600,- kr

Antal gange afhænger af skaden men typisk 8-10 gange inden for 3 uger. 10 turs kort kan med fordel købes.

 

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!