Skinneben

Smerter på indersiden af skinnebenet opstår typisk ved overbelastning af musklen Tibialis posterior. Behandles med massage/ manuel behandlings teknikker og laserterapi.

+
Læs mere om din behandling

Irritation af skinnebenet skyldes langvarig overbelastning typisk i aktiviteter med mange landinger som i løb.

Hvis træningsmængden øges for drastisk og/ eller ved hyperpronation kan der opstå en betændelsestilstand ved musklens udspringssted.

 

Smerterne sidder typisk på indersiden/bagtil, men kan også sidde fortil på skinnebenet. Smerterne vil typisk fortage sig 10 minutter efter startet aktivitet, altså når man er varm, men vender herefter tilbage. Der vil være udtalt ømhed i senerne og musklerne.

Tibialis posterior har primært til opgave, at bremse fodens længdebue i at fjedre eller synke for dybt, når den styrer forfoden ned på plads i landingsfasen. Når musklen er træt, kan man nærmest høre, hvordan foden klasker ned i underlaget.


Ved smerter på inder- og yderside af skinnebenet er det vigtigt ikke at overhøre smerten, da skinnebensbetændelse kan blive kronisk.

 

 

Vi anbefaler massage af de relaterede muskler samt gigalaser der giver en øget opheling med 75 %, hvilket betyder at der i de fleste tilfælde er mulighed for at forsætte med løb, dog med nedsat intensitet.

 

Laserterapi øger blod gennemstømningen til vævet, øger dannelsen af kollagentvæv, bekæmper betændelsestilstanden samt mobiliserer immunforsvaret.

PRISER

Behandling Sports behandling/ Fysioterapi

Tid 50 min
Pris 550,- kr.

 

Supplerende gigalaser behandlinger 

Tid 30 min
Pris 350,- kr.

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!