top of page

SANSEINTEGRATION

Kombineret med massage anvendes principper fra sanseintegration med det formål at øge barnets evne til at modtage, selektere og samordne sensoriske impulser. Behandlingen fremmer dit barns indlæring og sociale kompetencer.

+
Sanseintegration for børn

Sanseintegration er en neurologisk proces, der foregår i et samspil mellem vores hjerne, krop og omgivelser. Hjernen modtager og bearbejder hele tiden informationer fra vores egen krop og omgivelser, nogle vigtigere end andre.

Hjernes opgave er altså at vælge, fremme, hæmme, sammenligne og forbinde information fra vores sanser. Den skal sortere mellem relevant og irrelevant information så vi handler hensigtsmæssigt i en given sammenhæng. Når der er problemer med sanseintegrationen kan det giver motoriske og kognitive problemer. Der kan være perioder med dårlig søvn.

Sanseintegration massage er en behandling der har fokus på at opnå en indre ro, samtidig med at øge CNS evne til at behandle alle de sanse stimuli som barnet får. Der er fokus på at barnet oplever en rar og afslappende behandling.

Behandlingen er inspireret af den svenske professor Kerstin Moberg som med forskningsforsøg har vist, at den mest effektive frigivelse af hormonet oxytocin opnås gennem berøring.

Oxytocin påvirker vores krop positivt

  • Blodtrykket falder

  • Mave-/tarmkanalen fungerer bedre

  • Næringsstoffer optages bedre i kroppen

  • Kroppen bliver mere selv healende

  • Kreativiteten fremmes  

  • Man bliver mere social  

  • Kroppens stresshormonniveau falder  

  • Angstniveauet falder

 

Sanseintegration er målrettet til børn med motorisk uro/problemer, indlærings/ koncentrationsproblemer mv. Alle børn kan have gavn af en behandling uanset omfanget med sanseproblemer. Kerstin Mobergs forskningprojekt af børnehave børn, der får massage viser at stressniveau falder, børnene bliver roligere, deres interne konflikter bliver færre og de bliver mere sociale.

 

PRISER

Behandling børnebehandling 4-10 år

 

Varighed 30/50 min. individuelt
Pris 350,- /500,- kr.

Primær behandler: Helle

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page