top of page

SANSEINTEGRATION

Sanseintegrations massage er en afslappende behandling, hvor der anvendes principper fra sanseintegration med det formål at øge CNS`s evne til at modtage, selektere og samordne sensoriske impulser. Behandlingen kan anbefales til særligt sensitive, ADHD mm.

+
Sanseintegration

voksne

Sanseintegration massage er en afslappende behandling for kroppen. Og du vil opleve en indre ro.

Vi anvender blandt andet Approximation, hvor vi presser leddene mod hinanden. Dette virker organiserende og beroligende på centralnervesystemet og kroppen får stabilitet.

Det er de færreste voksne, der har en perfekt sanseintegration, og selv om vi gennem vores opvækst er blevet bedre til, at håndtere problemerne, findes der voksne med særlig sarte sanser eller et sanse system der ikke fungere optimalt.

At have mere følsomme sanser end andre kan betyde, at du synes det er svært at være sammen med mange mennesker på en gang eller at være et sted med meget larm. Måske oplever du også som noget positivt, at have en stor indlevelsesevne i andres problemer, at være god til at analysere samt at have en udviklet sans for det kreative, for kunst og musik. Dette grundet at evnen til at opfatte detaljer og små nuancer, som andre overser netop er øget.

Sanseintegrations massage er desuden målrettet til personer med fx. ADD/ADHD, særligt sensitive, senhjerneskader, pubertetsproblemer, motorisk uro, indlærings- og koncentrationsproblemer.

Behandlingen kombineres ofte, efter ønske med kranio sakral terapi.

Behandling til børn - læs mere her

PRISER

Behandling Sanseintegration

Voksne;

Varighed individuel 30-50 min.
Pris 250,-/500,- kr.

Primær behandler: Helle

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page