top of page

MUND & TÆNDER

Laserterapi er effektiv i behandlingen af paradentose og tandkødsproblemer.

+
Betændelsestilstande

De fleste mennesker rammes med årene af tandkødsproblemer og i større eller mindre grad af paradentose selv med omhyggelig tandbørstning.

Paradentose er en sygdom, der giver betændelse i tandkødet og tandkødslommen.

 

Hvis paradentose ikke behandles kan det med tiden føre til tab af tænder, men det er heldigvis aldrig for sent at gøre noget ved det.

Behandles paradentosen ikke vil bakterierne begynde at angribe den knogle, som tanden sidder fast i med risiko for at tanden bliver løs og falder ud.

 

Det er vigtigt at være opmærksom på om dit tandkød er rødt eller bløder lidt ved tandbørstning. Hvis du er i tvivl skal du se at få en tid hos tandlægen der kan give dig en korrekt diagnose.

 

Med moderne biostimulerende laser terapi kan man behandle større tandkødsproblemer og fremskreden paradentose og i langt de fleste tilfælde kan tilstanden helbredes og holdes effektivt i skak.

Laser terapi tilfører energi til cellerne og de bakterierne der er årsag til problemet bekæmpes. Strukturerne i vævet heles og styrkes så tandkødslommerne bliver mindre. Herved bliver risikoen for tilbagevendende infektioner og tab af tænder mindsket.  Laser terapi kan med fordel også bruges hvis du lider af isninger og lettere tandkødsproblemer.

 

Behandling med biostimulerende laserterapi er effektiv, smertefri og helt uden bivirkninger. I de fleste tilfælde vil du opleve en umiddelbar smertelindring efter behandlingen.

PRISER

Behandling Powerlaser/ Gigalaser

Varighed 10-20 min. 
Pris 250,- /350,- kr.

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page