top of page

Hovedpine & 
NAKKE SMERTE

smerter.jpg

Nakke smerter

PROFFESIONEL OG GRUNDIG BEHANDLING

Ved muskelspændinger i skuldre op i nakke/hals regionen ses smerter svarende til de belastede muskler med smerter ved kraniekant eventuelt trækken op i hovedbunden helt om i tindingerne.

Som følge af en meget spændt muskulatur kan komme subluksationer af nakkehvirvler og der følger ofte gener som svimmelhed, kæbespændinger og/eller hovedpine.

 

Hos Ergomazone har vi god erfaring med behandling af hovedpine. Vi anbefaler dig at vælge vores Manuelle Terapi, hvor vi bruger de teknikker der passer til din udfordring.


Til din første behandling vil vi som regel foreslå dig, at vi tjekker din ryg og eventuelt retter den med blide mobiliserings teknikker. 

 

For at behandlingen skal have den bedste effekt anbefaler vi, at du får en behandling hver uge i op til 6 uger, hvorefter afstanden imellem behandlingerne kan øges.

 

Ved kronisk hovedpine, har opbygningen af muskelinfiltrationer oftest stået på over en årrækker, hvilket kan forklare hvorfor der skal flere behandlinger til for at få løsnet helt op.

hovedpine-nakke-ergomazoen.jpg

Hovedpine

PROFFESIONEL OG GRUNDIG BEHANDLING

Der findes to slags hovedpiner, spændingshovedpine og migræne. Hertil kan være mange årsager; forkerte arbejdsstillinger, piskesmæld  stress, sorg/krise, kost, motion, ulykker, skader, kroniske sygdomme - er bare nogle af dem.

I særlige tilfælde vil vi foreslå dig, at kombinerer behandlingen med gigalaser, da laserterapi effektivt øger blodgennemstømningen til vævet samt mobiliserer immunforsvaret og fremmer restitutionen med op til 75 %. Desuden har Laer terapi en antiinflammatorisk effekt og mindsker hævelse og anbefales derfor til forstuvninger, piskesmæld eller andre skader i nakken.

 

Der vil også være tilfælde, hvor vi anbefaler dig at supplere med kiropraktisk behandling.
 
 

Hvis du lider af migræne eller kronisk hovedpine kan vi anbefale, at du læser mere på migræne og hovedpine foreningens hjemmesidelæs desuden artikkel om hovedpine/migræne af Helle Krustrup Behrens her

bottom of page