KUNDERNE SIGER

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Læs mere om din behandling

Jeg har været til combimassage hos Martin. Har i mange år døjet med stiv skulder, nakke og overarm. Det har hjulpet så jeg har været smertefri i 14 dage for første gang i flere år. Så det skal jeg da have noget mere af. Desuden har han tidligere hjulpet mig af med ømme hofter og smerter på ydersiden af lårene. Det er helt væk.

Dorte Hansen 

Jeg har været til combi massage ved Helle, og aldrig har jeg oplevet sådan en dejlig atmosfære, stilhed og en ubeskrivelig dejlig massage. Det skal siges at jeg har piskesmæld, men Helle behandler ikke kun for det:)) hun tager heller ikke tiden så bogstaveligt, behandler gerne mere end man har bestilt:))) dejlig hotstone massage:))) tror da snart at jeg skal derud igen:)))

Ingemaje Gram

Da jeg startede på behandling for snart 2 år siden, var jeg voldsomt plaget af hovedpine og havde prøvet flere former for behandling (også massage) uden at det blev bedre. 

Helle vidste nøjagtig hvor der skulle sættes ind med massage og laser, og allerede efter 2 behandling var der stor bedring. Hun klarede også lige en kapal tunnel syndrom på begge arme og en springfinger - var ellers indstillet til operation. Helle og Michael supplere hinanden fantastisk så man har mulighed for at veksle mellem dem efter behov. Dygtighed- kvalitet - nærvær - og lysten til at udvikle - kan beskrive min oplevelse af stedet.

Anni Viola Laursen

Jeg har fået hotstones massage ved Helle adskillige gange. Det er noget af det bedste. Så har jeg fået behandling med massage og laser som på sigt har hjulpet rigtig godt. Jeg kan med stor glæde anbefale ergomazone.

Dorthe Bødker Jensen

Jeg har fået combimassage, zoneterapi og en smule laser terapi. Jeg har fået behandling af både Helle, Michael og Martin.

Combimassagen er koncentreret omkring tilbagevendende spændinger i skuldre/ryg. Den har hjulpet mig til at få en bedre forståelse for og føling med min krop. Jeg kan mærke, når det er tid til at få løsnet musklerne, fordi jeg har oplevet, hvordan det føles, når det går godt.

Desuden blev min yngste søn behandlet som spæd. Han ville ikke dreje hovedet til den ene side. Helle fik i løbet af nogle behandlinger, med massage og zoneterapi, løsnet hans skulder, og det var tydeligt, at han fik det bedre.

Jeg har anbefalet Ergomazone til adskillige i min omgangskreds.

Jette Schmidt

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed.

Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg. Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

Pia Klitgaard

Jeg har gennem de sidste 4 år, efter behov, fået massage af Helle.

Behandlings formerne varierede så har prøvet de fleste: Combi, hotstone, KST, mm og det VIRKER!!  Jeg har en discus i nakken, lider af migræne og sidst men ikke mindst af ADHD (KST går ind og hjælper på sidstnævnte). Jeg føler mig godt tilpas og føler en afslappet atmosfære på klinikken og derudover er Helle og Michael dygtige behandlere!

Jeg kan varmt anbefale ERGOMAZONE til alle.
Hilsen Pia

Steen Højager Jensen

Kan kun sige at Ergomazone er et fantastisk sted at blive behandlet, varme, hygge og en dejlig afslappet atmosfære, i det hele taget et par fantastiske mennesker.

Jeg har flere gange fået den helt store tur med Hotstones bare for mit eget velvære, og selvfølgelig også for at få løsnet godt grundigt op. Der hvor det virkeligt har været nødvendigt, var da jeg desværre havde fået et løber knæ. Jeg fik sportsmassage af Michael, tilpasset lige til mig med laserbehandling og massage.

Kan kun sige går du og døjer med en sportsskade, så kom af sted. Utroligt hvad de kan udrette. Ergomazone kan helt klart anbefales hvad enten du vil forkæle dig selv eller du har et specifikt problem.

Tina Kjær Christiansen

Min historie.....Jeg var voldsom stresset, uden overdrivelse, kort tid før mit bryllup. Helle tog sig kærligt af min anspændte krop med sine fantastiske hænder.

Helle har fantastiske hænder, der får kroppen til at slappe af og får kroppen tilbage i balance. Jeg er helt vild med de varme sten, men Helle er den rigtige til at vælge den helt rigtige behandling. Kan varmt anbefales. Velvære på højt plan. Sådan!

Dorte Schøning

Ikke en syge/fraværsdag siden jeg er begyndt hos Ergomazone. Før havde jeg migræneanfald med opkast i 24 timer. 

Jeg har ca. 1 gang/måned fået hotstone massage på nakke og ryg og har ikke haft migræne med opkast siden. 
Dorte Schøning

TESTIMONIALS

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services.”

N. Donovan

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services.”

K. Linn

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services.”

A. Bernstein