top of page

PÆDAGOGISK MASSAGE TERAPI

En effektiv dybdegående behandling, hvor der specifikt arbejdes med symptomrelaterede områder på kroppen.

Læs mere om din Behandling

Combi-massage er en effektiv dybdegående behandlingsmassage, hvor der specifikt arbejdes med symptomrelaterede områder på kroppen.

Kombineret med svensk fysiurgisk massage anvendes der varme/ kolde basalt sten samt powerlaser, efter ønske og behov.

Vores muskler udgør ca. 40 pct. af kroppens vægt, når de arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Affaldsstoffrene ledes normalt væk fra musklerne via blodbanen og lymfesystemet, men hvis vi træner for hårdt eller sidder ned for længe, måske har uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller været under pres i en længere periode spænder musklerne op, der ophobes affaldstoffer og musklerne vil opleves stive og ømme med træthed i kroppen.

 

Med massage kan vi løsne og blødgøre musklerne igen.

Under massagen anvendes forskellige teknikker som:

  • Effleurage – Strygninger, der øger blod og lymfecirkulationen. 

  • Friktion: Gnidning uden eller med kun lidt olie. Udføres med faste og korte tryk i små cirkler. 

  • Petrissage: Æltning og klemning, med eller uden olie, løsner op for dybe spændinger

  • Tapotement: Bankning eller hakning aktiverer vævet og tilfører blod/energi til musklerne/huden. 

  • Triggerpoint - hvor direkte tryk påføres bestemte punkter på ømt muskelvæv for at medføre reduktion i muskelspændinger og smertelindring. ​​

 

Massagen øger altså blod- og lymfekredsløb og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk. Samtidig transpoteres også nye næringsstoffer og ilt til kroppens cellerne, som sikre en hensigtsmæssig forbrænding. 

Massage har også en positiv virkning på kroppens nervesystem. Det er derfor, at massage virker beroligende og afstressende. 

De varme sten  anvendes til at opvarme og blødgøre musklerne. Varmen er medvirkende til at blodgennemstømningen og transporten af affaldstoffer væk fra musklerne øges. Muskelvævet bliver blødere og dermed lettere at massere i dybden samtidig med at varmen virker smertelindrende.

En combi massage inderholder primært massage af lænd, øvre ryg og nakke evt. arme eller ben alt efter problemstilling i ryg. Ønsker du behandling af arme eller ben kan du med fordel booke en 30 minutters  tillægsbehandling til kun 175,-

 

Under Combimassagen er det muligt at få Gigalaser, der har en opheling op til 70% hurtigere.

Vær desuden opmærksom på om du har brug for manuel terapi under behandlingen, her anvendes flere terapeutiske teknikker, som kan hjælpe dig, hvis du har et funktionelt problem. 

PRISER

Combimassage

Varighed 50 min. 

Pris 550,- kr.

Inklusiv Gigalaser 650,- kr.

 

Med tillægsbehandling

Varighed 80 min. 

Pris + 250,- kr.

Manuel Terapi 

Varighed 50 min

Pris 550,- kr.

bottom of page