KNOGLE BRUD

Ved brud på knogler og beskadigelse af bløddele behandles med  Laser terapi, der bekæmper ødemdannelsen, øger blodgennemstrømningen til vævet og nedsætter risikoen for infektion.

+
Læs mere om din behandling

Brud opstår typisk efter fald i håndled, hænder, hofler, ankler og fødder. Det vigtigste tegn er smerter og ingen funktion/bevægelighed af det sted hvor bruddet er opstået. Der kan eventuelt være synlige fejlstillinger. Et brud kan enten være lukket eller åbent alt efter om hudens overflade er brudt.

 

Når der opstår et knoglebrud opstår der i større eller mindre grad altid beskadigelse af bløddele.

Det er muskler, sener og ligamenter i området ved brudstedet, der også risikere at være skadet. Ligeledes kan kar og nerver også være læderet.

 

I det tilfælde at bruddet er opstået, hvor musklerne ligger i stramme fascier fx i underarmen, kan hæmatom og ødem inde under fasciehinden blive så udtalt at blodcirkulationen til området hæmmes og den naturlige opheling forsinkes.

 

Allerede inden for et døgn begynder processen med ophelingen og de fleste brud heler klinisk på 6-8 uger.

 

For at sikre en rigtig knogleheling, er det vigtigt du er ordentlig undersøgt og at knoglerne ved bruddet er korrekt fikseret.

 

For at undgå forsinket heling anbefales laserterapi som sikre en heling op til 75 % hurtigere ved at booste cellerne med energi. 

Laser terapi bekæmper ødemdannelsen, øger blodgennemstrømningen til vævet og nedsætter risikoen for infektion.

 

Det anbefales at gå i gang med behandling hurtigst muligt alt efter fiksations metoden.

PRISER

Behandling Gigalaser

Varighed 30 min. 
Pris 350,- kr.

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!