KNÆ SKADE

Smerter i og omkring knæet som følge af skade eller overbelastning afhjælpes med laserterapi og massage/ manuelle behandlings teknikker.

+
Smerter i og omkring knæ
PRISER

Behandling Sports behandling/ Fysioterapi 

Tid 50 min

Pris 550,- kr. 

 

Knæet har primært en bøje-strækkefunktion, men samtidig laver det også mange små rotationer og vrid.

Knæet er det led, hvor der hyppigst forekommer løbeskader, da det udsættes for stor ensidig belastning under hvert skridt.

 

En øget risiko for skader opstår ved nedsat stabilitet omkring knæleddet når sener og ligamenter mangler styrke og udholdenhed. I sjældnere tilfælde opstår der skade på korsbånd, menisken eller brusken inden i knæleddet.

Nedsat styrke i muskulaturen omkring hofte og/eller ankelleddet kan ligeledes være medvirkende til, at knæleddet udsættes for uhensigtsmæssige vrid. Nerve afklemning i ryggen, bækken, baller eller haser kan være årsag til smerter i knæet.

 

Løberknæ er en skade i den store sene som løber på lårets yderside (tractus senen). Senen udspringer fra hoftekammen, løber langs yderside på låret, og hæfter på underbensknoglen. Under bevægelse har senen en stabiliserende og stødabsorberende funktion.

 

 

Et løberknæ opstår gradvis, hvor symptomerne oftest ignoreres og forsøges at løbes væk. Smerterne vil dog tiltage når aktiviteten stopper og til sidst vil der også være smerter i forbindelse med aktivitet.

Hvis smerterne overhøres kan tilstanden blive kronisk.

Behandlingen afhænger af skaden men vil typisk bestå af både funktionstests, massage og Laser Terapi. 

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!