Hvem er vi
HISTORIK

March 07, 2020

COVID 19

Helt specielt start på året, ikke kun for os men for hele Danmark. Det var med nogen nervøsitet, at vi som selvstændig klinik blev lukket ned. Heldigvis har vi siden genåbningen 20. April haft rigtig travlt.

Vi vil gerne sige Tak til alle jer kunder som støtter os 🙏🏼 Vi er utrolige taknemmelige. 

I Sundhuset Ergomazone er vi nu et team på 9 behandlere. Vi tilbyder Massage/ Manuel terapi, fysioterapi, Osteopati, Sportsterapi samt Kosmetolog behandlinger & Kostvejledning. 

January 01, 2019

NYE OMGIVELSER

Året er startet i de nye omgivelser på Clarasvej 2 i Horsens. Tak til alle jer der har fulgt med på denne rejse og tak for alt støtte og positivitet i denne forbindelse. Det er jo altid med sommerfugle i maven, at vælge at flytte klinikken til en anden lokation. Men vi er glade for de nye omgivelser og er sikre på at vi kan give jer kunder en meget bedre og mere unik oplevelse i de nye behandlerrum. 

I forbindelse med de nye lokaler har vi ansat flere behandlere og fået et samarbejde med Kostvejleder Malene Brixhuus, som også er en del af Sundhuset ved Ergomazone.

Januar:

Helle afsluttede sin Master i Neuro Kommunikation samt blev færdig som Mojzisova Terapeut.  

December 31, 2017

Vi er glade for, at vi kan tilføre en masse ny viden og metoder ind i behandlingen. Vi bestræber os på, at videreuddanne os, så vi kan give dig den bedste mulige behanding.

 

Februar starter vi alle på INS uddannelsen. 

Marts bliver vi alle tre uddannet i Dorn Terapi. 

Helle forsætter med at specialisere sig indenfor manuel fertilitetsbehandling og tilbyder nu både manuel behandling samt træning i specifikt målrettede øvelser ad Mojzisova metoden.  

I november afsluttede vi alle 3, 1. år af INS-uddannelsen.

December 31, 2016

Fra årsskiftet har vi ansat endnu en fysioterapeut, da det har vist sig at vores kunder har rigtig godt gavn af supplementet med fysioterapeutisk behandling og træning. Kunder der har en sundhedsforsikring eller er med i Danmark kan få tilskud til fysioterapi behandlinger.

 

Helle forsætter med at specialisere sig indenfor manuel fertilitetsbehandling og tilbyder nu træning i specifikt målrettede øvelser ad Mojzisova metoden.   

December 31, 2015

FYSIOTERAPEUT

Bliver året, hvor vi ansætter den første fysioterapeut, så vi kan tilbyde et bredere behandlingstilbud til vores kunder.  Vi holder fast i vores koncept med de lange behandlingstider, da vi forsat er af den overbevisning, at det er herved, du som kunde opnår den bedste effekt af dine behandlinger. Vi er meget taknemmelige for at I, vores kunder, er så opbakkende og positive overfor de nye tiltag i klinikken. Tak for det!

 

Helle bliver uddannet NLP Practitioner/ Sundhedscoach og tilbyder nu coaching til jer kunder, der har behov herfor. Det har allerede nu vist sig for mange, at være et godt supplement til massagebehandlingerne at få hjælp til, at blive afklaret omkring udfordringer og finde de indre ressourcer frem. Uanset hvilken situation du måtte komme i - stress, fysisk funktionsnedsættelse, kriser mm. Du kan læse mere på hjemmesiden www.sati-coaching.dk

December 31, 2014

ORTHOMOLEKYLÆR MEDICIN

Vi starter begge på en række Orthomolekylær Medicin kurser med interesse for de vigtige vitaminer og mineralers virkning på kroppen.

December 31, 2013

Helle blev uddannet i Mercier Therapy af Jennifer Mercier , som en af de få i Danmark tilbyder Ergomazone nu specifik behandling til kvinder, der vil sikre et godt helbred i og af bækkenet. 

December 31, 2012

UDVIDELSE AF ERGOMAZONE

Foråret er første gang vi målrettet behandler en infertil kvinde uden årsag, til at blive gravid og gennemføre en vellykket graviditet og fødsel. 

 

Vi tager begge på kursus i fertilitet og laser terapi. 

 

I august ansætter vi vores første medarbejder for, at vores kunder har mulighed for at vælge mellem flere behandlingstider.

December 31, 2011

Vi starter op med at køre mindfulness 8 ugers  kurser og det er et virkelig godt redskab og super spændende at arbejde med. Også her fastholder vi vores koncept og tror på at det er vigtigt at være tro mod det originale 8-ugers program. 

 

Vi hører om brugen af laser terapi til fertilitets behandling i Norge og uden at det egentlig er planlagt bliver en af vores kunder med PCOS gravid efter behandling med laser og psoas release. Herefter bliver vi mere nysgerrig på det. 

December 31, 2010

Helle bliver færdig uddannet Mindfulness Instruktør i november måned og afholder jævnligt kurser. 

December 31, 2009

TAK FORDI DU VÆLGER ERGOMAZONE!

Vi må indse at vi har startet firma lige som krisen ramte i Danmark og trods en lille fremgang overvejer vi, om vi skal lukke Ergomazone ned. Men da vi er vildt glade for vores arbejde kæmper vi videre og er dybt taknemmelig til alle jer kunder som med tiden har støttet os. Det er trods alt jer der gør vores arbejde meningsfuldt. 

December 31, 2008

AKUPUNKTUR

Kursus i øreakupunktur. I starten arbejder vi med nåle, men efterhånden begynder vi at anvende powerlaseren med akupunktur spidsen. En ligeså effektiv behandling blot helt smertefri uden brug af nåle. 

December 31, 2007

I januar får vi vores power laser og bliver uddannet i brugen af laserterapi. Som nogle af de første i Danmark anvender vi biostimulerende laser terapi i vores behandlinger, hvilket har en overraskende god effekt på de fleste problematikker i muskler og hud. 

October 31, 2007

ERGOMAZONE

I November 2007 får vi vores CVR nummer. Siden august har vi arbejdet på, at starte Ergomazone op ved siden af vores daværende arbejde. Der er ingen tvivl om, at det er det her vi vil. Vi brænder for, at kunne hjælpe andre med vores behandlinger. Og det er selvfølgelig alt afgørende, at vores kunder kan lide vores koncept og vores behandlinger. Vi kan kun sige TAK til vores mange trofaste kunder og en særlig TAK til jer der har fulgt os lige siden vi startede❤️

Please reload