ALDERS FORANDRINGER

Aldersforandringer i huden behandles med celleopbyggende laserterapi.

+
Læs mere om din behandling

Med tiden forandres huden så den bliver tyndere, mere skrøbelig og dårligere til at binde væske og producere de nødvendige fedtstoffer.

Efterhånden som huden bliver ældre mister den sin spændstighed. Det er især den underliggende læderhuden, der bliver tyndere.

Det skyldes bl.a. at de reparationsmekanismer, som normalt hele tiden udskifter skadet væv ikke længere fungerer optimalt. Det er især de kollagene- og elastiske fibre, som langsomt nedbrydes hvilket betyder at huden mister sin styrke og elasticitet.

 

Bindevævet bliver tyndere og cellerne i overhuden bliver mindre aktive og udskiller mindre fedtstof. Herved mister den samtidig evnen til at bevarer fugtigheden og den aldersforandringerne medfører forandringer i hudoverfladen i form af rynker og tør hud.

 

I nogle tilfælde opstår der også pigmentforandringer. Det skyldes en ændring i organiseringen af de pigmentproducerende celler som ligger i overhuden og normalt giver huden en ensartet farve. Ændringerne kan resultere i at pigmentet kan ligge meget tæt i nogle områder eller helt mangle i andre. Det kan give helt mørke/ brunlige, røde eller helt lyse pletter i huden.
 

PRISER

Behandling Gigalaser

Varighed 30 min. 
Pris 350,- kr.

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!