Acne

Acne er en meget almindelig hudlidelse som kan behandles med Laserterapi uden bivirkninger og arvæv.

+
Læs mere om din behandling

Acne er en meget almindelig hudlidelse og opstår hovedsageligt på grund af hormonel ubalance.  Dette være sig blandt andet på grund af teenagealderen, menstruation, graviditet, overgangsalderen, et højt indtag af medicin eller stress.

Acne rammer 80 % af unge og yngre voksne i alderen 11-30 år. Sværhedsgraden tiltager og når sit maksimum i 18-års alderen. Herefter aftager den gradvist og ebber ud omkring 25-års alderen.

 

Kønshormonet androgen øges hos begge køn i puberteten og stimulerer talgkirtlerne til en øget produktion af hudfedt. Når produktionen af hudfedt øges, forsnævres talgkirtlernes udførselsgange så hudfedtet får svært ved at komme ud. Alligevel forsætter produktionen uanfægtet.

 

Bumserne opstår på grund af bakterier, der lever af hudfedt. Under nedbrydningen af hudfedtet dannes der affaldsstoffer og fedtsyrer, som irriterer talgkirtlen, så der opstår betændelse i den. Huden bliver rød og øm i området rundt om talgkirtlen og der dannes en hård ”knude” i huden som udvikler sig til den egentlige bums der indeholder nedbrudt hudfedt.        

Varigheden afhænger af graden og i nogle tilfælde efterlader akne ar i huden.

 

Med laser terapi tilføres energi til cellerne og genopretter den normale talg- produktion og modvirker forsnævring af talgkirtlens åbning. Laserlyset sikrer at bakterierne bekæmpes så der ikke udvikles bumser.

Laser terapi heler huden og nedsætter risikoen for ardannelse.

 

Har du først fået ar efter bumser, er det aldrig for sent at få laser for en pænere hud.

 

Der anbefales flere behandlinger alt efter omfang - se vores akne ekrase behandlinger.

PRISER

Behandling Gigalaser 

Varighed 30 min. 
Pris 350,- kr.

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!