NAKKE PROBLEMER - HOVEDPINE

Der findes to slags hovedpiner, spændingshovedpine og migræne. Hertil kan være mange årsager; forkerte arbejdsstillinger, piskesmæld  stress, sorg/krise, kost, motion, ulykker, skader, kroniske sygdomme - er bare nogle af dem.

+
Læs mere om din behandling

Ved muskelspændinger i skuldre op i nakke/hals regionen ses smerter svarende til de belastede muskler med smerter ved kraniekant eventuelt trækken op i hovedbunden helt om i tindingerne.

Som følge af en meget spændt muskulatur kan komme subluksationer af nakkehvirvler og der følger ofte gener som svimmelhed, kæbespændinger og/eller hovedpine.

 

Hos Ergomazone har vi god erfaring med behandling af hovedpine. Vi anbefaler dig at vælge vores combimassage og/ eller Kranio Sakral terapi samt Laser Terapi.


Til din første behandling vil vi som regel foreslå dig, at vi tjekker din ryg og eventuelt retter den med manuelle teknikker blandt andet ved Kranio Sakral Terapi, Dorn Terapi og INS.

 

For at behandlingen skal have den bedste effekt anbefaler vi, at du får en behandling hver uge i op til 6 uger, hvorefter afstanden imellem behandlingerne kan øges.

 

Ved kronisk hovedpine, har opbygningen af muskelinfiltrationer oftest stået på over en årrækker, hvilket kan forklare hvorfor der skal flere behandlinger til for at få løsnet helt op.

 

I særlige tilfælde vil vi foreslå dig, at kombinerer behandlingen med gigalaser, da laserterapi effektivt øger blodgennemstømningen til vævet samt mobiliserer immunforsvaret og fremmer restitutionen med op til 75 %. Desuden har Laer terapi en antiinflammatorisk effekt og mindsker hævelse og anbefales derfor til forstuvninger, piskesmæld eller andre skader i nakken.

 

Der vil også være tilfælde, hvor vi anbefaler dig at supplere med kiropraktisk behandling.

 

Hvis du lider af migræne eller kronisk hovedpine kan vi anbefale, at du læser mere på migræne og hovedpine foreningens hjemmeside
læs desuden artikkel om hovedpine/migræne af Helle Krustrup Behrens her

PRISER

Behandling combibehandling 

Varighed 50 min. 
Pris 450,- kr.

med Gigalaser

Varighed 50 min. 
Pris 550,- kr.

Du kan med fordel købe 10-turs kort og spare den sidste behandling.

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!