Håndleds skader

Smerter i håndled med snurren i fingrene, eventuelt med smerter op i underarmen. Behandles med Laser terapi der reducerer hævelsen i carpaltunnelsen så nerverne ikke bliver afklemte samt med dybdegående massage af de belastede muskler.

+
Læs mere om din behandling

CARPALTUNNEL SYNDROM

Forekommer hyppigst hos kvinder. Oftest ses symptomer fra begge håndled med typisk natlig uro og snurren i tommel-, pege- og langefingeren samt den halve side på ringefingeren.

Ubehandlet forværres symptomerne til nedsat følelsesløshed og nedsat kraft i fingrene. Der er smerter i håndleddet og eventuelt helt op i underarmen.

 

Årsagen er tryk på nerven Medianus, der forløber gennem en kanal i håndleddet sammen med ni bøjesener.

Trykket skyldes hævelse af seneskeder eller øget væskeophobning inde i kanalen og skyldes typisk en overbelastning ved uvant eller vedvarende belastende arbejde. Ses også i forbindelse med graviditet, gigtsygdomme eller ved brud.

 

Det er ikke ualmindeligt at Carpaltunnel syndrom forveksles med Pronator Teres syndrom, hvor der ud overbelastningen i håndleddet også ses overbelastning af muskulaturen i underarmen, der medfører en afklemning af medialisnerven lige under albuen.

 

Erfaringen viser, at man gennem en dybdegående massage af de relaterede områder ret hurtigt kan opnå en væsentlig forsvinden af symptomerne. Vores erfaring viser, at de fleste problemer i arme skal behandles helt oppe fra skulderen, i axillen og ned i armen.

Behandlingen med Gigalaser på Carpaltunnelen bekæmper væskeophobningen i kanalen og irritationen i slimhinderne samtidig med, at den fremmer restitutionen af nerven. Du undgår binyrebarkhormon samt operation. Antallet af behandlinger afhænger af skaden.

Smerter i håndeleddet kan have andre årsager og derfor bør overvejes en behandling med Manuel Terapi - Ergo- eller Fysioterapi.

PRISER

Behandling

 

Gigalaser

Varighed 30 min. 
Pris 350,- kr.

Manuel Terapi/ inklusiv Gigalaser

Varighed 50 min

Pris 500,- kr/ 600 kr

Suppleres alt efter omfang evt. med Gigalaser

(Typisk 2 gange imellem de manuelle behandlinger ca. 6-10 behandlinger i alt)  

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!