top of page

FORKØLELSES SÅR

Herpes simplex virus behandles naturligt at effektivt med laserterapi der slår virus ihjel og sikre en hurtig opheling af såret.

+
Læs mere om din behandling

Forkølelsessår er en meget almindelig sygdom forårsaget af Herpes simplex virus (HSV-1) og er karakteriseret til oftest at ramme omkring mund og læber.

 

HSV angriber overhudens celler, og der dannes væskefyldte blærer og huden/slimhilde bliver rødt og oftest ømt. Fra overhuden bevæger HSV sig via nervebanerne ind til nervernes rødder, hvor virus bliver inaktivt.

 

Svækkes immunforsvaret som for eksempel ved en kraftig forkølelse, menstruation, stress og febersygdom kan det medføre reaktivering hos nogle. Virus bliver aktivt igen, og der opstår et forkølelsessår.

 

Laser terapi kan anbefales da det får blæren/såret til at hele hurtigere op. Samtidig har laserlyset den særlige evne til at cellerne får tilført energi så bekæmpelsen af HSV sættes ind. Med laser terapi nedsættes graden/ risikoen for smitte af udbruddet samtidig med at reaktivering mindskes.

 

PRISER

Behandling Power laser 

Varighed 10-20 min. 
Pris 250,- kr.

Primær behandler: Alle

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page