top of page

BRYST - STRÅLESKADE/ ARVÆV

Laserterapi øger blodgennemstrømningen og sikre at bindevævet bliver smidigt. Det betyder ikke kun et kosmetisk pænere arvæv men også at bevægelighed af arm/skulder/bryst regionen øges. Behandlingen kombineres med arvæv massage.

+
Læs mere om din behandling

Strålebehandling virker ved at ramme kræftceller med røntgenstråler, så de bliver ødelagt, hvilket er det primære formål i behandlingen mod canser.

 

Det er forskelligt hvordan man reagerer på strålebehandling men desværre er strålebehandling i større eller mindre grad forbundet med bivirkninger.

 

Ud over at behandlingen rammer kræftcellerne rammes også de normale celler, der er i det samme område som svulsten, hvorfor der kan komme bivirkninger i det væv, der bliver ramt af strålerne.

 

 

I nogle tilfælde kan der opstå let til kraftig rødmen eller ved en kraftig reaktion kan huden skalle af der kan opstå væskende blærer der bliver til sår. Da de raske celler også er ramt af stråler og blodgennemstrømningen til vævet nedsat kan der komme komplikationer i form af en dårlig eller langsom heling af vævet. Der kan dannes arvæv hvor de forskellige hudlag blive faste og ueftergivelige i forhold til hinanden.

Når der sker skader på vores celler er de meget dårlige til selv at danne energi ATP.

 

Laserlys er meget rent lys der er i stand til at trænge dybt ind i vævet og tilfører energi til hver enkelt celle. Cellen absorbere laserlyset og omdanner det til ren energi. Akkurat som planter omdanner sollyset til energi ved hjælp af fotosyntese. Cellerne bliver aktive, produktionen af ATP øges og de reparere skaderne i vævet, sikre en naturlig opheling og mindsker arvæv.
 
Laserterapi har ikke nogen dokumenteret virkning hverken positiv eller negativ på cancerceller.

 

Behandlingen kan med fordel kombineres med arvævsmassage og evt lymfedrænage. 

PRISER

Behandling Gigalaser

Varighed 30 min. 
Pris 350,-

Med arvævsbehandling - Manuel Terapi inklusiv laser  

Varighed 50 min. 
Pris 600,- kr.

Primær behandler: Helle

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

powerlaser.jpg

Anbefales til

RESTITITION OP TIL 70 %
HURTIGERE

Fertilitet & underlivs gener.

Betændelses tilstande

Hudproblemer

Bihulebetændelse

Mellemøre betændelse

Astma & allergi

Eksem

Arvæv ved bryst mm.

Hovedpine

Spændinger

Piskesmæld

Ryg

Skulder

Tennis/ golf albue

Gigt

Sportsskader

Hælsporer

Fødder

Inflammation

bottom of page