top of page

BIHULEBETÆNDELSE

Bihulebetændelse, hos både børn og voksne, kan behandles naturligt og effektivt med laserterapi -og så er det smertefrit! 

+
Betændelses tilstande
PRISER

Behandling Gigalaser 

Varighed 30 min. 
Pris 350,- kr.

Bihulebetændelse er betændelse i et eller flere af de hulrum i ansigtsskelettet, som støder op til næsen. Der er fire par bihuler - kæbehuler, pandehuler, sibenscellerne samt kilebenshulerne.

Bihulebetændelse opstår for eksempel som følge af forkølelse eller influenza, hvor slimhinderne hæver op og den naturlige afløbskanal til næsen lukker til. Slim og væske bliver forhindret i at løbe frit ud og ind af bihulerne og der kan komme smerter i kinderne, bag øjnene, i panden evt. med hovedpine til følge.

Laser Terapi tilfører cellerne energi så de kan bekæmpe betændelsestilstanden. Hævelsen af slimhinderne fortager sig og der bliver skabt afløb fra de tillukkede hulrum og næsen begynder at løbe og slim løsner sig.

 

Også ved kronisk bihulebetændelse anbefales biostimulerende laserterapi da det ud over at bekæmpe betændelsen her og nu også styrker immunforsvaret i vævet og derved mindsker risikoen for tilbagevendende betændelse.

 

Behandlingen er uden bivirkninger, er smertelindrende og gør ikke ondt!

Behandlingen gentages nogle gange alt efter tilstanden.

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page