top of page

AKUT OPSTÅET SKADE

Både traumatiske og kroniske sår kan effektivt behandles med laserterapi, som sikrer en hurtig og rigtig op heling af huden.

+
Læs mere om din behandling

Sår der er opstået ved akut skade er som udgangspunkt forurenede og skal rensens og evt. lukkes indenfor 8 timer. (Dog er der særlige regler ved bidesår og sår i ansigtet) Er såret mere end 8 timer gammelt skal det renses og revideres og lukkes som regel først på 5. dagen, hvis der ikke er tegn på infektion med rødme, varme, hævelse og/eller smerte.

 

Det er vigtigt at blive tilset af en læge der kan vurdere omfanget af din skade da infektion (betændelse) i såret medfører hævelse og hæmning af blodforsyningen til såret, og bakterierne kan udskille stoffer, der hæmmer helingen.

Det vigtigste for sårhelingen er, at kredsløbet i huden omkring såret og dermed også i selve såret er i orden. Kommer der ikke ilt nok til vævet, vil det ikke heles.

 

Det ses oftest ved sår på underbenet og anklen, hvor blodforsyningen kommer både ovenfra og nedefra og ikke sjældent er utilstrækkelig. Hævelse –ødem –omkring såret vil hæmme blodforsyningen, og på benene kan åreknuder både fremme hævelse og svække blodgennemstrømningen.

Ved akut opstået sår kan du have fordel af laserterapi, særligt hvis der er infektion og en langsom opheling. Laserterapi tilfører mere energi til vores celler, blodgennemstrømningen til vævet øges, infektion bekæmpes. Ophelingen bliver mere komplet med en naturlig opheling nedfra og med mindre arvævsdannelse.

Biostimulerende laserterapi er effektiv ved alle former for sårbehandling fx kvæstningssår, snitsår, bidesår, skinnebenssår, diabetessår, ligge/siddesår mv.

PRISER

Behandling Gigalaser  

Varighed 30 min. 
Pris 350,- kr.

Primær behandler: Alle

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page