top of page

ANTI AGE BEHANDLING

En genopbyggende og opstrammende behandling med peeling, maske. Gigalaser og rødt collagen lys til opbygning og opstramning af huden.

+
Ansigts opstrammende

Til den modne hud, der trænger til en opstramning.


Starter med en aromavask, afrensning, peeling og behandling med maske.

Masken vil være efter kosmetologens valg tilpasset din hudtype. 
Vores masker indeholder i overflod metalsalte og aminosyrer mf., som forbedrer hudens stofskifte, øger iltningen af celler og mindsker irritationer. Mineralernes multikombinerbare indsats revitaliserer, strammer huden og giver den et ensartet ungdommelige udseende.Desuden indeholder vores masker fra Evergetikon olie så huden ikke tørrer ud. Maskerne er uden parabener og parfume.

Massage af skuldre eller hovedbund mens masken virker, herefter afrensning.


Gigalaser behandling i 20 min. Aktiverer cellerne både i hudens overflade og i de dybere hudlag. Det røde collagen lys stimulerer nydannelsen af bindevævet og en effektiv opstamning af huden. Minimere pigmentpletter og rynker.


Behandlingen afsluttes med en afslappende ansigtsmassage kombineret med bindevævs- og triggerpoint-massage til opstramning af ansigtet. Den plejende serum masseres godt ind i huden og sikre at hudens fugtbalance oprettes. Til sidst en ansigtscreme efter hudtype.

Behandlingen kan sagtens stå alene, men giver et flottere og længerevarende resultat gennem et forløb.
I et Anti-aging forløb anbefaler vi 3 behandling med 14. dages mellemrum samt behandling med laser og kollagenlys 2 gange. 
For bibeholdelse af resultatet anbefales at behandlingen gentages hver 1-3 gange om året.

Vores produkter er uden parabener og parfume!

PRISER

Behandling Ansigtsbehandling 80 min.

Varighed 80 min. 
Pris 650,- kr.

 

Ved køb af Anti-aging forløb 2600,- kr. får du en ekstra plejende ansigtscreme efter vejleding fra kosmetologen til bruge mellem behandlingerne

 

Primær behandler: Kosmetolog Mia Blaabjerg Haahr

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page