top of page

ALLERGI 

Allergi og eksem behandles med laserterapi der styrker immunforsvaret og mindsker reaktionen.

+
Betændelses tilstande
PRISER

Behandling Gigalaser

Varighed 30 min. 
Pris 350,- kr.

Behandling med Zoneterapi/ Kranio Sakral terapi inklusiv Laser

Varighed 50 min

Pris 600,- 

Allergi opstår hvis kroppen pludselig opdager nogle stoffer, som den ikke bryder sig om. Det kan være noget som ikke før har givet problemer tidligere, og som andre mennesker godt kan tåle.

Det kan f.x være blomsterstøv pollen fra ukrudt, græssorter, blomster og træer ), husstøvmider, pelsdyr, skimmelsvampe eller nogle fødevarer.      

 

Selvom det er noget, som på ingen måde skulle være farligt for vores krop, begynder vores immunforsvar alligevel at opfatte det som en potentiel fare – noget der skal bekæmpes.

Pludselig begynder næsten at stoppe til, øjnene klør og løber i vand. Det kan klø i ganen, svide i luftvejene, og måske du har besvær med at trække vejret.

 

Der findes ret mange forskellige typer allergi og det kan være forskelligt hvordan man oplever symptomerne.

Laser terapi stimulerer vores celler og får dem til at producere mere af den energi, som de har brug for til at sikre et velfungerende immunsystem. Cellerne styrkes til ikke at tage fejl af allergener og ikke få kroppen til at reagere mod dem. Hele processen får reaktionen til at falde til ro, de hævede og irriterede slimhinder fortager sig.

 

Når du bliver behandlet med laser vil den allergiske reaktion blive mindre og nogle oplever, at der går længere i mellem anfaldene.

Vi anbefaler 3 – 5 behandlinger alt efter graden af allergi evt. med supplerende behandlinger så snart du mærker optræk til et anfald.

Du kan med fordel supplere din behandling med Zoneterapi eller Kranio Sakral Terapi.

KUNDEHISTORIER

JETTE SCHMIDT

Jeg har i nogle år fået combi massage ca. 1 gang om måneden hos Michael ved Ergomazone. Det er noget af det bedste jeg gør for mig selv og min krop! Jeg har efter sygdom ingen lymfer under min venstre arm og derfor døjer jeg med hævelse og ømhed. Har som så mange andre mennesker også problemer med nakke-skuldre og ryg.

Det hele gør Michael så noget ved! Jeg er altid træt og godt tilpas efter mine behandlinger.

Jeg vil til enhver der gider lytte anbefale Ergomazone uanset problem!!

bottom of page